Tabitha Ruth Royal - Revelio.cz
Co to sakra je?

Co se to tu válí za věci

Revelio.cz

Odhalte nové možnosti!
Vítejte! Jsme rádi, že jste k nám zavítali z dalekých končin a vyslechli tak tiché volání kouzelnické krve proudící ve Vašich žilách! V naší hře můžete vstoupit přímo do světa plného čar a magie, který Vás již očekává s otevřenou náručí. Máte možnost vcítit se do Vámi vytvořené postavy studenta dychtivě vyčkávajícího na dopis, díky kterému mu bude umožněno studovat v Bradavicích. Tam se budete moct seznámit s ostatními studenty i profesorským sborem včetně osobností Vám už jistě známým!

Na našem projektu Vás očekává přátelský kolektiv hráčů s podobnými zájmy právě těm Vašim. Jestli rádi píšete, tvoříte, využíváte svoji fantazii a vytváříte si nové kontakty, jste na správném místě. Zkušení hráči textových RPG Vás rádi zasvětí do tajemna a krásna této formy zábavy a trávení volného času, pokusí se Vás zabavit a odreagovat v době, kdy to bude potřeba. Jediné, co je nutné pro vstup do hry, je zaregistrovat se - nuže, vrhněte se na to!

Registrace je otevřena!

Revelio.cz je textová RPG hra na motivy Harryho Pottera. Můžete si vytvořit svoji herní postavu, která se stane studentem Školy čar a kouzel v Bradavicích. V roli žáka Vám bude umožněno docházet na hodiny, učit se kouzla a seznámit se s novými lidmi.

Ve školním roce plníte úkoly, sbíráte známky a body do boje o školní pohár. Na Reveliu se ale nemusíte zabývat pouze studiem, mimo hodiny si můžete zahrát v jedné z mnoha chatovacích místností s ostatními studenty, popovídat si, probrat chov kluběnek nebo hrabáků a poznat nové přátele. Čas od času také zažijete formální zábavu v podobě plesů, pikniků, nebo jiných dobrodružství.

Celý projekt se snaží stavět na dobré komunitě a komunikaci. Jsme otevřeni novým nápadům, návrhům i připomínkám. Revelio se snažíme stále vylepšovat na základě odezvy hráčů, aby byl co nejpříjemnějším místem pro všechny zaregistrované studenty i profesory. Pokud máte zájem účastnit se vývoje, a navíc máte i nějaké zkušenosti s textovými RPG hrami, neváhejte a pošlete přihlášku na profesorskou postavu, popřípadě na známou postavu, které jsou ikonické z filmových a knižních reálií.